Hotel

U vindt ons aan de rotonde in het centrum van Posterholt, een typisch Midden-Limburgs dorp. Posterholt wordt omringd door de uitgestrekte velden, bossen en landerijen van de Roerstreek en ligt op slechts 10 km afstand van de gezellige en verrassend monumentale stad Roermond.

In ons hotel bevindt zich een sfeervol restaurant met kleine bar voor ontbijt, lunch en diner. Bij mooi weer kunt u volop genieten van een hapje en een drankje op één van onze terrassen. Onze tuinkamer biedt uitkomst zelfs bij mindere weersomstandigheden en heeft uitstekend zicht op de prachtige tuin.

Ook voor vergaderingen, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres.

De 7 tweepersoonskamers zijn voorzien van eigentijds modern meubilair en hebben allen een eigen volledige badkamer. De boxsprings verzekeren u van een weldadige nachtrust. Twee van onze kamers zijn bovendien rolstoelvriendelijk en bevinden zich op de begane grond met directe toegang tot het restaurant. Ook zijn deze kamers voorzien van elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn rook- en huisdiervrij.

De combinatie van authentiek pand, moderne inrichting en bovenal Limburgse gastvrijheid maakt dat u zich direct thuis zult voelen!

Wij hopen u dan ook binnenkort als gast van hotel restaurant Roerdalen te mogen begroeten!