Menukaart

Lunchgerechten

van 12:00 tot 15:00 uur
  • 2 kroketten met brood
  • Brood gezond
    met ham, kaas, tomaat, komkommer
  • Toast zalm & roerei
    met zalm, roerei en frisse salade
  • Uitsmijter Roerdalen
    3 eitjes, 2 sneetjes wit of bruin brood met ham/kaas en spek
  • Salade
    met gebakken champignons, Parmezaanse kaas en balsamico dressing
  • Soep van de dag

Voor bij de borrel

  • Bittergarnituur 10 stuks
  • Bittergarnituur 20 stuks

Dinerkaart

van 17:00 tot 20:30 uur

Soepen

  • Tomatensoep met room
    Vegetarisch
  • Heerlijke soep van de chef

Voorgerechten

  • Garnalenkroketjes
  • Carpaccio
    met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een heerlijke dressing
  • Oesterzwamkroketjes
    vegan
  • Salade Camembert
  • Plankje brood
  • Vitello Tonato
    dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
  • Gamba’s in knoflookkruidenboter

Maaltijdsalades

  • Salade Roerdalen
    Garnalen met champignons, paprika en een pikante saus
    OOK VEGETARISCH
  • Salade gegrilde kip
    champignons, rode ui en ananas

Hoofdgerechten

  • Kipspies & Spareribs
    met smoked BBQ saus
  • Schnitzel
    met champignonroom- of pepersaus
  • Gebakken zalmfilet
  • Varkenshaassaté
    met kroepoek en koolsla
  • Angus kogelbiefstuk
    met champignonroom- of pepersaus
  • Vangst van de dag
  • Ravioli
    met tomatensaus, groenten en crispy ham
    Ook vegetarisch
  • Dagschotel

Voor de jongste gasten

  • Frietjes met snack
    Keuze uit kroket of frikandel en geserveerd met appelmoes
  • Kipkrokantschnitzeltje
    Met frietjes en appelmoes
  • Kinderijs
    1 bol vanille-ijs, chocolade of frambozensaus, slagroom en een verrassing

Nagerechten

  • Moelleux au chocolat
  • Delicious Nuts
    Hazelnootijs, walnotenijs, vanille-ijs, diverse notensoorten, karamelsaus en slagroom
  • Coupe limoncello
  • Crême brulée
    Met een bolletje boerenroomijs, slagroom en amandelschaafsel
  • Frambozen sorbetijs met rood fruit
    lactose- en glutenvrij
  • Café glacée
    2 bollen mokka-ijs, koffie en slagroom